ریماگشت 021 433 74

عضویت در خبرنامه

Mahan Air

تور اسپانیا | 10 شب و 11 روز | 21 تا 31 شهریور

اطلاعات هتل

نام هتل درجه هتل خدمات هتل
هر نفر در اتاق دوتخته هر نفر در اتاق یک تخته 6 تا 12 سال با تخت 2 تا 6 سال بدون تخت موقعیت توضیحات
1470 یورو 5900000 تومان 1800 یورو 5900000 تومان 1150 یورو 5900000 تومان 80 یورو 5900000 تومان
درجه هتل
4
خدمات
B.B
درجه هتل
4
خدمات
B.B
درجه هتل
4
خدمات
B.B
درجه هتل
4
خدمات
B.B
نرخ اتاق دو تخته
1470 یورو 5900000 تومان
نرخ اتاق یک تخته
1800 یورو 5900000 تومان
نرخ کودک 6 تا 12 سال
1150 یورو 5900000 تومان
نرخ کودک 2 تا 6 سال
80 یورو 5900000 تومان
موقعیت مکانی
توضیحات

اطلاعات تور

ایرلاین

Mahan Air

نام تور برنامه ریزی شده
تور اسپانیا | 10 شب و 11 روز | 21 تا 31 شهریور
مدت اقامت
10 شب و 11 روز
تاریخ اعتبار
21 تا 31 شهریور
برنامه سفر
امتیازات پکیج :

1-پرواز مستقیم با ایرباس های مدرن ماهان ایر

2-موقعیت مکانی مناسب هتل ها

3- چهار گشت شهری + 1 وعده شام

4-راهنمای فارسی زبان مجرب از تهران تا پایان سفر

5-بیمه مسافرتی تا سقف 50.000 یورو

6-کلیه ترانسفر های فرودگاهی و گشت ها با اتوبوس توریستی مدرن ، طبق برنامه

7-اخذ ویزای شینگن امتیازات : – مسافران موظف هستند در موعد تعیین شده جهت انگشت نگاری در سفارت حضور داشته باشند و تغییر تاریخ وقت سفارت به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

– مسئولیت کنترل گذرنامه از جهت اعتبار و ممنوعیت خروج از کشور، به عهده مسافر و یا آژانس همکار می باشد.

– مسافرین ملزم به اجرای دقیق برنامه سفر انتخابی هستند و به هیچ وجه تغییری در تاریخ، محل اقامت و….. امکان پذیر نیست. مواردی مانند NO SHOW (عدم ورود به هتل در تاریخ مقرر) و EARLY CHECK OUT (خروج پیش از موعد)، جزء عدم حسن انجام کار بوسیله مسافر محسوب شده و موجب ضبط ضمانت نامه بازگشت مسافر می شود.

– در صورت تاخیر و یا عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه، هیچگونه مسئولیتی متوجه آژانس نبوده و جرایم طبق قوانین ایرلاین و کارگزارمربوطه اخذ خواهد شد.

– امکان جابجایی هتل ها وجود دارد و در صورت جابجایی، هتل با سطح کیفی مشابه یا بالاتر ارائه می گردد.

– ارائـه ضمانت بازگشت از سفر حداقل مبـلغ 70 میلیون تومان ( خانواده ) و 100 میلیون تومان برای هـر نفر ( مجرد ) به صورت چـک رمزدار و یا ضمانت نـامه بانکی

در زمان ثبت نام الزامی است که پس از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت نامه های بیشتر متعاقباً اعلام می گردد.

– تمامی گشت ها بدون کم و کاست انجام می شود، ولی امکان جابه جایی برنامه ها وجود دارد.

– درصورتی که مسافران تمایل داشته باشند از گشت های دیگری بهره مند شوند، می توانند درخواست خود را به آژانس ارائه نمایند.توضیحات : – اصل گذر نامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از پایان سفر

– اصل گذرنامه های قدیمی

– چهار قطعه عکس رنگی جدید 5/4 * 5/3 با پشت زمینه سفید و تمام رخ که 80% عکس باید از چهره باشد.

– اصل شناسنامه

– مدارک اشتغال به کار یا تحصیل

– تمکن مالی و گردش حساب شش ماه اخیر با مهر و امضای بانک به زبان اسپانیولی

– اصل سند ملکی ( در صورت موجود بودن ، یک سند ملکی برای هر خانواده و دو سند برای دو مسافر انفرادی که همسفر هستند )

– ضمانت نامه بانکی جهت ضمانت بازگشت از سفر

– ترجمه کلیه مدارک به زبان اسپانیولی باشد.

– حداقل زمان، جهت دریافت روادید، سه هفته می باشد.

– تمامی مدارک مسافران باید به بخش ویزای آژانس تحویل گردد.مدارک مورد نیاز : – هزینه دارالترجمه به عهده مسافرین محترم است.

– پرداخت مالیات شهری بر عهده مسافرین می باشد.

– مسافر موظف است هنگام ثبت نام کل مبلغ ریالی و 50% مبلغ ارزی را پرداخت نماید.

– با توجه به اینکه هتل ها گارانتی می باشند، امکان کنسل و یا تغییر تاریخ تور میسر نیست.

– درصورت ریجکت شدن ویزای مسافر طبق قوانین ایرلاین و هتل گارانتی اعمال نظر خواهد شد.تذکر : همانطور که می دانید شرایط اخذ ویزای شینگن طی سالهای اخیر بسیار سخت تر شده است. حتی در شرایط کامل بودن مدارک و داشتن تمکن مالی مناسب نیز درخواست ویزای افراد زیادی ریجکت شده است. برای اخذ ویزا بعد از ریجکتی های قبلی در ابتدا باید به این نکته دقت کرد که چرا درخواست ویزا رد شده است و دلایل آن را بررسی نمود.

یکی از مهمترین دلایل ریجکتی ویزای شینگن طی سالهای اخیز قانع نشدن آفیسر پرونده از بازگشت مسافر اعلام شده است. بیش از 90 درصد ریجکتی ها به این دلیل بوده است که آفیسر قانع نشده که فرد در خواست کننده ی ویزا پس از پایان برنامه سفر و اعتبار ویزا به کشور خود باز می گردد. که این شک آفیسر می تواند ناشی از ارائه ندادن برنامه سفر، توضیحات ناکافی در خصوص محل اقامت و هدف از سفر ، ارائه ندادن دلایل کافی برای بازگشت و وابستگی به کشور زادگاه و ….. باشد.

بعد از ریجکتی بهترین کاری که فرد درخواست کننده می تواند انجام دهد این است که تعداد سفرهای خود را افزایش دهد ، مخصوصا به کشورهایی که برای ورود به آنها دریافت ویزای معتبر الزامی است و برای اخذ ویزا به مدارک معتبری نیاز است. شما به عنوان یک توریست که درخواست ویزای توریستی به کشورهای عضو شینگن را می دهید باید ثابت کنید که کثیرالسفر هستید و در نهایت با تغییراتی در پرونده خود می توانید درخواست مجدد ویزا دهید.

البته بهتر است برای دفعات بعد درخواست ویزای شینگن را از کشورهایی دهید که روی ریجکتی قبلی شما حساس نباشند .

برای راهنمایی بیشترمی توانید با کارشناسان مجرب ما در واحد اروپا تماس حاصل فرمایید.شرایط اخذ ویزای شنگن بعد از ریجکتی :

شروع قیمت ها از
5900000تومان 1470 یورو
کشور مقصد
اسپانیا
شهر مقصد
بارسلون والنسیا مادرید بارسلون
خط هوایی
Mahan Air

تصاویر